Λαζαράκη 6
16675, Γλυφάδα
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΔΑΚΗDDS
ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ
Ειδικευμένη στο Odontologiska Institutionen Σουηδίας
Πιστοποιημένος πάροχος Ιnvisalign


Λ. Βεΐκου 109
11146, Γαλάτσι

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες και προσφέρουμε πολλές επιλογές ώστε ο κάθε ασθενής να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ότι ακριβώς ταιριάζει στις απαιτήσεις του!

Μεταλλικά brackets (σιδεράκια)

Είναι τα γνωστά σε όλους σιδεράκια και αποτελούν το μέσο εφαρμογής των ορθοδοντικών δυνάμεων στα δόντια. Οι ορθοδοντικές δυνάμεις που μετακινούν τα δόντια εξασκούνται από ορθοδοντικά σύρματα, λαστιχάκια, ελατήρια και ελαστικές αλυσίδες και μέσω των brackets εφαρμόζονται στα δόντια. Τα μεταλλικά σιδεράκια είναι αυτά που χρησιμοποιούνται περισσότερο στην ορθοδοντική θεραπεία των παιδιών με πολύ καλά αποτελέσματα θεραπείας.

Διαφανή brackets (σιδεράκια)

Τα ’σιδεράκια’ αυτά έχουν επίσης πολύ καλά αποτελέσματα θεραπείας με το πλεονέκτημα ότι είναι σχεδόν αόρατα! Κατασκευάζονται από κεραμικό υλικό και χρησιμοποιούνται με διαφανή συρμάτινα τόξα με αποτέλεσμα να αποτελούν μια πολύ αισθητική επιλογή κυρίως για εφήβους και ενήλικες αλλά ακόμη και για μικρά παιδιά.

Περισσότερα…

Γλωσσικά brackets (σιδεράκια) – Incognito

Αυτά είναι τα απολύτως αόρατα σιδεράκια καθώς τοποθετούνται στην εσωτερική (γλωσσική) επιφάνεια των δοντιών, έχουν ακριβώς τα ίδια θεραπευτικά αποτελέσματα με τα υπόλοιπα σιδεράκια, και είναι αδύνατο να σας καταλάβουν ότι φοράτε σιδεράκια! Αποτελεί μία απολύτως αισθητική επιλογή για ενήλικες καθώς δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Περισσότερα…

Διαφανείς νάρθηκες – Ιnvisalign

Αυτή είναι μία επίσης αόρατη επιλογή! Η μέθοδος INVISALIGN αποτελείται από μια σειρά από λεπτούς διαφανείς νάρθηκες (aligners) για τα επάνω και / ή τα κάτω δόντια, οι οποίοι έχουν σχήμα πετάλου και εφαρμόζουν πάνω στα δόντια όπως ακριβώς ένα γάντι ταιριάζει στο χέρι. Οι νάρθηκες αυτοί εφαρμόζονται διαδοχικά στον ασθενή και, σταδιακά, μετακινούν και ισιώνουν τα στραβά δόντια χωρίς να χρησιμοποιούνται τα κλασικά «σιδεράκια». Λόγω του ότι οι νάρθηκες είναι διαφανείς, άνετοι και κινητοί δεν ενοχλούν στην καθημερινή ζωή ούτε στο φαγητό ή τις άλλες δραστηριότητες. Η μέθοδος ΙNVISALIGN αποτελεί τη θεραπεία εκλογής για πολυάσχολους ανθρώπους που επιθυμούν να βελτιώσουν τοχαμόγελό τους χωρίς τις αισθητικές δεσμεύσεις που προκαλούν τα κλασσικά «σιδεράκια» και χωρίς αλλαγές στην ποιότητα της ζωής τους.

Περισσότερα…